Nyílászáró

A PROFSZIG-BAU Kft. a SCHÜCO alumínium és műanyag, valamint világszínvonalú német ROPLASTO alapanyagból PROFI SYSTEMS® PVC termékcsalád márkanév alatt futó nyílászárók forgalmazásával, beépítésével foglalkozik, melyek nemcsak Európa, hanem az egész világ egyik meghatározó alumínium- és műanyag nyílászáró-rendszerei, melyek az egész termékskálát lefedik a Basic, Médium és Exlusive kategóriában. Az ablakok, ajtók, portálok, tolóajtók, faerezet mintás, színfóliázott szerkezetek 5-7-8 légkamrás kivitelben készülnek íves és alakos kivitelben is.

A termékekhez a kezdetektől használják a német SIEGENIA – AUBI vasalat családot, mely a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig mindenre kínál korrekt megoldást, az üveget pedig a Mályi Glass Kft. szállítja.

A műanyag nyílászárókat gyártó cég, minden szükséges minősítéssel rendelkezik: a működés az ISO 9001 : 2000 minőségirányítási rendszerben, az ÉMI, a nemzetközileg elfogadott CE és a MABISZ által elismert technológia szerint folyik. A társaság saját gyártású termékeire 7 év garanciát nyújt.